Характеристики
Товщина шару: | 5-12 мм (рекомендовано 8-10 мм) |
---|---|
Пропорція суміші (кількість води для приготування): | 3,0 – 3,4 л води на 20 кг; (0,15 – 0,17 л води на 1 кг) сухої суміші |
Час придатності до роботи: | не менше 90 хвилин |
Міцність на стиск: | не менше 8,0 МПа (у віці 28 діб) |
Адгезія до основи: | не менше 0,5 МПа |
Морозостійкість: | не менше 50 циклів |
Температура основи: | від +5°С до +30°С |
Температура експлуатації затверділого розчину: | від -30°С до +70°С |
Крупність заповнювача: | не більше 0,8 мм |
Фасування: | 20 кг |
Витрата суміші на 1 мм суцільного шару: | від 60 кг на 1 м3 при товщині шару 10 мм |
Кількість в піддоні: | 54 |
90.72грн.